CHURN

Når I tilbyder MobilePay Subscriptions til jeres faste abonnenter, er en af de største bekymringer helt naturligt, om I risikerer et større frafald end ved jeres øvrige betalingsformer.

MobilePay gør meget for konstant at udvikle og styrke deres betalingsløsninger. I PAYS ser vi hos vores kunder en tendens til, at faste aftaler via MobilePay Subscriptions “opfører” sig på samme måde som ved betalingsservice.

Til gengæld giver MobilePay jer en ultimativ fordel i kampen for at nedbringe churn. Det er slut med at vente dage eller uger på at finde ud af, om en betaling er gennemført. Via vores integration med MobilePay Subscriptions kan vi fortælle indenfor ganske få sekunder, om en aftale er godkendt eller afvist af kunden, og hvis din kunde samtidigt skal gennemføre en engangs-betaling kan du med det samme se om din kunde har betalt.

Med PAYS API er det er muligt for jer at bruge informationen i realtid. I kan vælge at koble den på PAYS Flow, eller bruge den direkte i eksempelvis jeres Callcenter eller på anden vis via Direct Marketing.

PAYS vil gerne hjælpe jer, med at optimere på jeres churnflow, så hvis I har brug for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer, så Kontakt os