Frequently Asked Questions

Ikke alle organisationer er ens, så erfaringer kan svinge, men vi ser klare indikationer blandt vores kunder på, at fastholdelsen hos MobilePay er på højdemed, og i visse tilfælde højere end, de traditionelle betalingsformer.

PAYS har valgt MobilePay, fordi det med MobilePay er let at oprette e nbetalingsaftale og ændre den. MobilePay er knyttet til mobiltelefonen, og det er vores oplevelse, at flere og flere forbrugere efterspørger en let, simpel og sikker vej til at betale abonnementer og regninger. Det får man med MobilePay.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Det første, som kræves, er en aftale med MobilePay. Den indgår man ved at

downloade MobilePay-appen.

Herefter skal PAYS vide:

  • Telefonnummer
  • Beløb
  • Frekvens
  • Startdato
  • Navn på aftalen

Med disse oplysninger kan aftalen oprettes.

Ja. Ved tilmelding til MobilePay gennem PAYS er én af fordelene, at man selv kan ændre beløbet på aftalen og af- eller tilmelde en kunde mv.

PAYS kan integreres direkte med jeres økonomisystem, hvis det har et API. Vi hjælper også med import/eksport af filer, så I selv kan indlæse betalinger i jeres system på samme måde, som man kender det fra Betalingsservice.