Ønsker I at gøre det endnu nemmere at onboarde jeres medlemmer på en billig, tryg og ubøvlet måde. Lad PAYS hjælpe jer i gang

For at lette arbejdet i jeres ende har vi allerede lavet en betalingsplatform som har MobilePay integreret OG i mange tilfælde fungerer som en “plug’n’play-løsning”.

Når I tilmelder jer MobilePay Subscriptions eller MobilePay Invoice igennem PAYS, er det meste af det tekniske benarbejde allerede lavet. I kan således tilbyde MobilePay Subscriptions & MobilePay Invoice hurtigere, billigere og nemmere, end hvis I selv vælger at stå for integrationen.

Som integrationspartner sørger PAYS for at:

 • Sende og modtage data via MobilePays API.

 • Udnytte mulighederne bag tilbagevendende betalinger

 • Lave en online løsning, så jeres abonnenter kan melde sig til via hjemmeside, landingpage, app mv.

 

Med PAYS kan I få MobilePay Subscriptions op at køre i løbet af 2-3 dage.

 

STEP 1

Kunden melder sig til aftalen. Dette sker enten via en formular på jeres hjemmeside eller direkte i telefonen.

Meget mere end en integration

PAYS FLOW Logo 2019.png
PAYS COLLECT Logo 2019 .png

Med PAYS platform får du muligheden for meget mere end blot en nem og billig adgang til at oprette og lukke medlemskaber. PAYS giver dig et fleksibelt arbejdsværktøj, der både fungere som stand-alone og i samarbejde med dine nuværende CRM-systemmer. Værktøjet giver dig bl.a. adgang til at live monitorere udviklingen i dine medlemskaber og at gøre det muligt for dine kunder at oprette sig selv via et plug-in på jeres hjemmeside.

Foruden vores standard pakke anbefaler vi at I kigger på vores ad-ons PAYS FLOW og PAYS COLLECT, som er SMS-baserede løsninger, der henholdsvis hjælper Jer til at styrke og strømline jeres kommunikationsflow samt gør det muligt at forsimple onboardingprocessen og yderligere giver jeres medlemmer muligheder for at tilmelde sig på farten.

INTEGRATION ELLER STANDALONE

PAYS kan bruges både som et selvstændigt system, stand-alone eller sammen med jeres medlemssystem. Via API kan PAYS integreres med alle andre systemer, som også bruger API, inklusiv jeres CRM- eller salgssystem. I kan også benytte PAYS' egen platform til at håndtere jeres MobilePay Subscriptions eller MobilePay Invoice.

Vi har tidligere hjulpet/Se vores cases

LAD OS
HJÆLPE DIG
I GANG

© 2018 by Pays. Proudly created with Wix.com

Integrationsprocessen

  • Facebook Social Ikon
  • LinkedIn Social Ikon