7 GRUNDE TIL

AT VÆLGE PAYS

KONVERTIBEL

Det er ikke et krav at koble PAYS til jeres hjemmeside eller medlemsdatabase. PAYS kan både tilbydes sammen med andre løsninger eller for sig selv.

GENHVERVNING

PAYS hjælper jer med at få frafaldne betalere tilbage i folden. Vi trækker systematisk data ud på alle, som ikke har betalt, så I kan gøre en ekstra indsats for at vinde dem tilbage. Og hvis I ikke selv ønsker at gøre det, kan PAYS tilbyde at hjælpe; vi kan skrive, sende en SMS eller

ringe til medlemmet.

HØJ SIKKERHED

PAYS håndterer ikke personfølsomme oplysninger som f.eks. CPR-nummer. Det betyder, at den data, der bliver udvekslet mellem medlemsvirksomheden og medlemmet, udelukkende er baseret på et telefonnummer, og at al øvrig data på medlemmet opbevares af MobilePay selv.

SPAR 25-50 %

I betaler pr. transaktion og sparer mellem 25 og 50 % i forhold til at oprette en aftale via Betalingsservice

BILLIG OPSÆTNING

Vi tilbyder markedets billigste og enkleste opsætning af MobilePay Subscription. For Basispakken til kun 7.500 kr. (éngangsbeløb) sætter vi jeres Mobile Pay-aftale op i PAYS.

LØBENDE STATISTIK 

Som en af vores kerneydelser sender vi jer løbende statistikker og opgørelser over medlemmer, der vindes tilbage, ligesom I får opgørelser over dem, der falder fra, eller som ikke betaler. Det giver overblik. I kan også – som et tilkøb – få jeres egne, brugerdefinerede statistikker.

PERSONLIGT LINK

Vi opretter en særlig hjemmeside for jer, som kobles til jeres overordnede hjemmeside, hvor I kan oprette betalingsaftaler. Den særlige hjemmeside kan også benyttes i forbindelse med f.eks. hvervekampagner.

© 2018 by Pays. Proudly created with Wix.com

Integrationsprocessen

  • Facebook Social Ikon
  • LinkedIn Social Ikon