HVEM ER PAYS

For at lette arbejdet i jeres ende har vi allerede lavet en betalingsplatform som har MobilePay integreret OG i mange tilfælde fungerer som en “plug’n’play-løsning”.

 

Når I tilmelder jer MobilePay Subscriptions eller MobilePay Invoice igennem PAYS, er det meste af det tekniske benarbejde allerede lavet. I kan således tilbyde MobilePay Subscriptions & MobilePay Invoice hurtigere, billigere og nemmere, end hvis I selv vælger at stå for integrationen.

VORES LØSNINGER

PAYS har lavet en integration med MobilePay Subscriptions, der nemt og billigt giver dig adgang til at kunne oprette, monitorere og lukke medlemskaber via vores platform.

En af markedets laveste
etablerings- & drifts omkostninger

Stærk data visualisering

Onboarding på under 2 uger

Som integrationspartner for MobilePay Invoice giver PAYS dig adgang til nemt at kunne oprette og  sende fakturaer på MobilPay med det samme via vores platform.

Afvikel fakturaer med dine kunder
på stedet med det samme

Modtag betalinger til tiden

Nemt overblik over jeres betalinger

Med PAYS COLLECT får I markedets pt. mest simple måde at onboarde nye medlemmer. Vælg et keyword. Når jeres kunder sender dette keyword i en SMS kan de oprette betalingsaftalen direkte på telefonen.

Nem onboarding af nye kunder

Effektiviser oprettelsen af nye aftaler

3. USP

Med PAYS FLOW får I mulighed for at skabe markedets mest effektive automatiske kommunikationsflow til de af jeres kunder, som bruger MobilePay!

Hold jeres kunder varme

Forlæng den gennemsnitlige levetid

Effektiviser jeres CHURN

© 2018 by Pays. Proudly created with Wix.com

Integrationsprocessen

  • Facebook Social Ikon
  • LinkedIn Social Ikon