Ønsker I at gøre det endnu nemmere at sende fakturaer til jeres kunder og samtidig slippe for at sende rykkere. Lad PAYS hjælpe jer i gang

Som integrationspartner for MobilePay Invoice har vi allerede lavet en betalingsplatform som har MobilePay integreret og i mange tilfælde fungerer som en “plug’n’play-løsning”. Løsningen giver jer mulighed for nemt og billigt at oprette og sende faktura.

“MobilePay Invoice er den nemme og effektive løsning til betaling af regninger. Den imødekommer dine kunders behov for hurtigt at få klaret alt fra mobilen.

Kunden kan betale regningen med ét swipe i MobilePay og  slipper for manuel indtastning, der ellers kan være grund til, at man ikke får betalt regningen. Samtidig slipper du for, at kunden laver fejlindtastninger.”

                                                                                                                    – MobilePay

De fleste brugere af MobilePay Invoice oplever også, at deres kunder også betaler regningen før tid. Dette giver jer en større sikkerhed, da kunderne ud over at betale deres regninger, også gør dette i dét de modtager den. I skal derfor i de fleste tilfælde ikke bekymre jer om hvorvidt kunderne betaler, men snarere hvor hurtigt de betaler.