Tag datadrevne beslutninger med PAYS analyser

Se vores analyser nedenfor

PAYS overskuelige, og alligevel detaljerede analyser, giver dig mulighed for at tage kontrol over din organisations og virksomheds data. Skab overblik over dine data, mål din succes, og verificér dine kunders data for at øge dine muligheder for eksponentiel vækst.

Reducer Churn

Fasthold dine kunder

Se nærmere på din organisation og de tal og data, der driver jeres arbejde. CHURN & RETENTION (frafald & fastholdelse) er alfa omega at følge og reagere rettidigt på, da en ny kunde koster fem gange så meget at fastholde som en nuværende. Udover at give dig et overblik over de kunder, der falder fra, hjælper vi dig også med at se, hvem der snart er på vej væk.

PAYS anvender din organisations og virksomheds data og viser dem i letforståelige visuals, der giver dig afklaring på, hvordan din organisation og virksomhed klarer sig i forhold til frafald og fastholdelse af kunder. Indarbejd vores CHURN & RETENTION analyse månedligt, kvartalsvist eller årligt, så du holder øje med den hastighed, hvormed dine kunder forlader din virksomhed og tager deres penge andetsteds.

CHURN (frafald) kan påvirkes af en række faktorer, og selv små månedlige stigninger i frafalds-procenten kan være ødelæggende, så det er altafgørende at forstå, hvad churn er og hvordan man analyserer det. Med andre ord: churn er dyrt for din virksomhed. En høj churn-rate tvinger dig ud i vanskeligheder ift. at bringe nok nye kunder ind til at dække “hullerne i skibet”. Selv tilsyneladende små stigninger i churn- raten (%) kan hurtigt have en væsentlig negativ indvirkning på din virksomheds evne til at vokse. Oveni bliver det dyrere og dyrere for dig at håndtere churn, jo længere du venter med at analysere og handle.

Find dit match

Tvillinge Analyse

Med denne analyse finder vi de mennesker, der matcher din nuværende medlemsdatabase, eller vi finder de segmenter af mennesker, du ønsker at nå med din markedsføring og dine kampagner. Det er meget relevant, når du skal definere dit markedsføringspublikum og udvide din base af kunder, klienter og støttemedlemmer. En Tvillinge Analyse er derfor uundværlig, når du har planer om at opskalere din virksomhed og organisation og øge indtægterne. Tag fat i os allerede i dag, hvis du ønsker hjælp til at vide, hvem der er interesserede i virksomheder og organisationer som din og produkter som dine.

PAYS kiggede på hele Danmark og fandt de 100.000 mennesker, som mindede mest om vores eksisterende og bedste medlemmer (kunder). Som velgørende organisation er vi undtaget dørsalgsloven og kunne bruge den nye viden til en kæmpestor telemarketing kampagne. De bedste af PAYS nye data performede 400% bedre end ved samme type kampagne et par år før. Samlet set blev resultatet dobbelt så godt som tidligere lignende kampagner.

Find kunder, der ligner dine nuværende

Scoring & Sortering

Vi har scoret og sorteret hele Danmark flere gange. Vi forstår både den matematiske baggrund for data, og også de menneskelige motiver og værdier, som ligger bag data. Vi hjælper dig med at forstå og se hvilke segmenter, der er relevante for netop dig. Til sidst hjælper vi dig med at pin-pointe dine muligheder for forbedring.

Data så almindelige mennesker kan forstå det. Ønsker du, at du eller dit salgs- og marketingteam bruger mindre tid på at gætte og mere tid på at lukke aftaler? Datasegmentering, sortering og scoring er afgørende for virksomheder og organisationer, der ønsker at forbedre deres salg og deres marketings-aktiviteter. PAYS hjælper dig med at forbedre din leads-genererings indsats, samt giver dig nøgleindsigt i dine eksisterende kunder. Med PAYS som samarbejdspartner får du medarbejdere, der har arbejdet med millioner af kunde- og medlemsdata siden 2004. Forskellen på os og andre Big Data virksomheder er, at vi er opsatte på – ikke blot at give et overblik over dine data – men også at forstå motiverne og menneskene bag dine data. Vi møder mange virksomheder og organisationer, som har en masse data, men som ikke aner, hvad de kan og skal gøre med det. Ved PAYS hjælper vi dig med at skabe overblik over dine data og kommer med brugbare og konkrete anbefalinger til, hvad du kan bruge din data til. Vores unikke analyse og machine learning algoritmer sikrer, at dine data forvandles til muligheder for øget salg og omsætning. Gør som mange andre. Kontakt os i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe netop dig – vi lover dig, at det er det hele værd.