Lovlig online data indsamling

Lad os lave din
permission strategi!

Lad os hjælpe dig med data indsamling fra LinkedIn, Facebook og andre sociale platforme og brug det til din CRM, database, sociale netværk og meget mere.

Permission markedsføring giver højere konverteringsrater og større brand loyalitet.

Mulighederne er mange

Med PAYS bliver dine online & offline data mere værdifulde, og du vil kunne skabe unikke flows, som optimerer på din forretningsudvikling og dine indtægter. Vi rådgiver dig om, hvad man må og ikke må og sikrer, at du ved, hvordan du overholder alle gældende regler og love, samtidig med at du booster din vækst med en god permission (samtykke) strategi.

Få flere permissions

Gældende GDPR lovgivning betyder, at du som virksomhed skal være meget forsigtig, når du henter informationerne om dine kunder, følgere og connections på de sociale medier. Målet med en effektiv permission (samtykke) strategi er derfor at kunne hente disse informationer på lovlig vis og med kundens tilladelse. Dette hjælper PAYS med. Samtidig med, at vi kan opdatere, berige og forbedre de data, vi hjælper dig med at indhente.

Når abonnenter giver tilladelse, ved de, hvad de kan forvente i deres indbakke. Fordi de forventer det, er de mere modtagelige for det, du sender. For at få det fulde udbytte skal du forbinde det med automatisering. Så får din kunde den rigtige besked på det rigtige tidspunkt. PAYS hjælper dig med at finde ud af, hvad din kunde har brug for, og hvornår de har brug for det.