Boost dine indtægter med datavask

Se hvordan nedenfor

Vær sikker på, at du ikke mister salg og kunder ved at sikre, at alle data er fuldstændige og opdaterede. Brug PAYS Datavask til at optimere og verificere alle dine kunde-adresser og berig med opdateret information – bl.a. Emails, telefonnumre og andre essentielle informationer.

Vask

Validering

Berigelse

På kampagner, hvor vi har brugt PAYS, har vi i 2020 opnået en stigning i vores hitrates på mere end 100%. PAYS er blevet værktøjet, der sikrer, at vi forbliver branchens dygtigste.

THOMAS MUUS, CEO, CHARITYGUARD

Hvorfor datavask?

Uden kontinuerlig vedligeholdelse vil data stagnere og forfalde med op til 35% årligt. Det gør PAYS data-vask til en af vores mest populære services. Data-vask ved PAYS sikrer, at I har styr på jeres data, minimerer Compliance opgaven ift. GDPR samt øger sikkerheden i jeres organisation. Jeres etik bliver også højnet, når I undgår at kontakte emner, der fx er afgået ved døden eller ikke ønsker kontakt. Sidst, men ikke mindst, skal databaser renses, opdateres og beriges regelmæssigt for at sikre, at salg og marketingteams arbejder med de bedst mulige data.

Det vi vasker

Boost dine indtægter

Rene data giver bedre resultater og større roi på marketing- og kommunikationskampagner. At levere et målrettet og konsistent budskab til passende målgrupper vil påvirke resultaterne positivt og generere langt højere svarprocenter for kampagner. Rene data hjælper dig også til lettere at identificere højværdi kundeemner. Ved at segmentere datasæt kan du målrette mod enkeltpersoner med personlige budskaber, der er mere tilbøjelige til at generere forretninger med høj værdi.

Hold dine data opdateret

En af de helt store udfordringer, mange står overfor i dag, er vedligeholdelse af kvaliteten i deres data. Overvej blot hvor mange timer om måneden salgs- og marketingteams spilder på opkald og Emails til udløbne kontakter, eller til folk, der simpelthen ikke er interesserede. Mere nøjagtige data reducerer spildtiden på at kontakte ugyldige kundeemner og kunder via telefon eller Email. Vaskede data hjælper med at opretholde kvaliteten, holder data korrekt opdaterede, muliggør mere nøjagtige analyser og sikrer at kommunikationen rammer plet. Vaskede og opdaterede data vil hjælpe dig med at opbygge en større forståelse af dine målgrupper og udvikle mere effektive strategier, der vil bidrage til virksomhedens overordnede og langsigtede succes.

Om du er ny eller garvet i arbejdet med Big Data, vil PAYS uden tvivl kunne optimere på dine data. Få vasket dine data og undgå at miste kontakten til gode kunder.