Køb den rigtige data løsning

Se dine indtogter stige!

PAYS dataløsninger, så du får de bedste leads

Få de helt rigtige salgs-leads

Giv jeres sælgere de bedste betingelser

Ønsker I at skalere jeres salgs- og marketingkampagner? Eller er I på udkig efter måder til at optimere jeres salgs- leads? PAYS leverer data løsninger til B2C & B2B- virksomheder. Fra B2B Emailmarketing til B2B & B2C telemarketing kan vi hjælpe dig med at skalere din pipeline. Se nogle af vores mange muligheder i oversigten nedenfor, og anmod om et gratis tilbud via kontaktformularen.

Det betyder ikke noget, hvad du sælger, hvor meget det koster eller hvor stærk din kundeservice er, - hvis folk ikke kender til dig, dit produkt eller din tjeneste, når du aldrig store salgstal. Salg er livsnerven i enhver virksomhed, og for at øge salget skal du først have gode lister og kunder at henvende dig til.

Få den korrekte data på jeres leads

Til virksomheder

Mange B2B sælgere beretter, at det sværeste er at finde de B2B leads, som fører til salg. Denne udfordring skyldes primært, at virksomheder mangler tid og ressourcer til at indsamle de nødvendige data om potentielle virksomheder med høj værdi for dem. Det er årsagen til, at flere og flere beslutter at købe leads ved PAYS. Tag fat i os i dag, hvis du ønsker at skalere din pipeline med vores omfattende B2B leads-data.

Adgang til hele Danmark via "telefonbogen"

Til organisationer

Med PAYS får du adgang til at kunne kontakte alle danskere, som står i telefonbogen (såkaldt §31 teledata). Vi leverer friske data, som du kan bruge uanset, om det er til fysisk post eller via telemarketing og SMS kampagner. Kombineret med PAYS øvrige produkter kan vi også opdatere alle dine kundedata og dermed gøre din rå-data endnu varmere.

Lad PAYS finde leads, som ligner jeres nuværende kunder

Tvillinge & Markedsførings-publikum Data

Hvem skal I henvende jer til i jeres markedsføring? Lad PAYS finde de kunder til jer, som matcher jeres nuværende kundedatabase eller de segmenter af jeres kunder, du ønsker at nå med din markedsføring. Tag fat i os allerede i dag, hvis du ønsker at købe data, der matcher virksomheder og organisationer som din, og kunder som køber produkter eller services som dine.

Lad PAYS finde den næste kunde tl jer

PAYS Teledata Monitor

Med PAYS kan du dagligt få oplyst, hvilke telefonnumre, som er aktive, og hvilke telefonnumre, som ikke længere er aktive, eller hvor brugerne har nummerbeskyttelse. Dette er ideelt, hvis du har brug for, at jeres data holdes så opdateret som muligt.