Kraftfuld, tilgængelig & brugervenlig software

Vi har vævet vores AI ind i vores software for at give dig indsigt, som du har brug for til at hæve din datakvalitet og dine indtægter. PAYS er dit hemmelige data-våben til større indtægter og kundetilfredshed.

Betroet samarbejdspartner

PAYS er bygget på næsten 20 års ekspertise med data og salg. Vi er skabt af Danmarks førende kommunikationsvirksomhed for velgørende organisationer: CharityGuard. CharityGuard samarbejder med de fleste store danske non-profit organisationer.

Vi har vævet vores intelligensfunktioner ind i vores software for at give dig indsigt, som du har brug for til at hæve din datakvalitet og dine indtægter. PAYS er dit hemmelige våben til større indtægter og kundetilfredshed.

Pålidelig & Sikker

PAYS vægter sikkerheden af dine data ekstremt højt. Stol på PAYS ift. at holde dine data sikre og opfylde alle dine sikkerheds-krav. Alle fortrolige data, der uploades til eller downloades fra PAYS, er beskyttet af SSL-certificering og proprietær kryptering. Alle PAYS-produkter er underlagt og overholder gældende GDPR reglementer. Sammen med os kan du nemt bearbejde dine data, som du ønsker, så du bedst muligt kan efterleve compliance-krav. Ingen klientdata deles med andre parter uden skriftlig samtykke, og vi har enterprise-level cybersikkerhed.

Vi elsker data, og har i mange år arbejdet intensivt på at kende menneskene bag data. Ved PAYS vasker og sælger vi data og optimerer på leads via unikke analyser. PAYS er derved din helt rette samarbejdspartner, hvis du vil hæve dine salgstal og øge fastholdelsen af dine kunder.

Engagement førte os hertil

Vores erfarne, engagerede og innovative arbejdsstyrke er dit udvidede team. Når din mission er at være bedre, hurtigere og klogere, har du brug for de bedste mennesker til at drive din vision fremad. Du har brug for mennesker, der kan skabe fokuserede data-strategier i overensstemmelse med forretningsmål. Og som kan bruge deres erfaring indenfor banebrydende kampagner og analysere data for at optimere enhver taktik undervejs.

Du har brug for PAYS.