MobilePay Løsninger

Se produkter nedenfor

Brug MobilePay til betaling af abonnementer, medlemskaber, fakturaer og regninger. Som certificeret MobilePay Integrator laver vi integrationen mellem din virksomhed og MobilePay Subscriptions & MobilePay Invoice.

PAYS er bygget af ejerne af Danmarks største fundraising virksomhed CharityGuard. CharityGuard har siden 2004 hjulpet de danske velgørende organisationer med at optimere på deres ressourcer og indtægter og bruger selv MobilePay og PAYS produkter dagligt.

Nemt for dine kunder at betale

Brug MobilePay til betaling af medlemskaber. Som certificeret MobilePay Integrator laver vi integrationen mellem dig og MobilePay.

Dette kan eksempelvis ske via SMS onboarding hvor der kan sendes en sms med et link til MobilePay betaling.

Det er både sikkert og nemt, og kan også bruges sammen med MobilePay Subscriptions så din abonnementsbetaling bliver endnu nemmere.

Din webshop ville derved få flere betalingsmuligheder og dine kunder får et større udvalg hvor de lige præcis kan vælge den betalingsmulighed som de er mest tryg ved.

PAYS Commerce

Vi forbinder din webshop med MobilePay. PAYS kan integreres med de fleste e-handelsplatforme.

MobilePay Subscriptions

Faste betalinger, medlemskaber og abonnementer kører automatisk via MobilePay.

Når du vælger et samarbejde med PAYS, vælger du ikke kun en integration mellem MobilePay og din virksomhed, men en samarbejdspartner med en bundsolid etisk profil og mange års erfaring i at håndtere data sikkert.

MobilePay Invoice

Lad dine kunder betale deres regning med ét enkelt swipe.
Det vil lade dig gøre det du er bedst til og ikke skulle bruge tid på noget hvor du ikke er ude ved dine kunder.

Det er hurtigt, nemt og dine kunder kan betale direkte fra deres mobil.
Samtidig slipper dine kunder for manuel indtastning hvor der kan laves fejl.

PAYS Monitor er den vagthund, som du ikke kan leve uden.

PAYS Monitor

Slut med at vente i dagevis på at reagere, hvis jeres kunders abonnements-betalinger ikke går igennem.

PAYS er unik, fordi vi kan overvåge og monitorere betalinger og notificere dig, hvis f.eks. abonnementer ikke er blevet aktiveret, abonnementer afmeldes, betalinger afvises eller der er fejl i de oplysninger, kunden har givet.

PAYS Fasttrack

Lad kunder oprette et abonnement via SMS eller QR kode. Virker især til sociale medier, tv/radio, til foredrag, konferencer og face2face salg.

PAYS Telemarketér

Undgå at dine sælgere skal bede om følsomme oplysninger, og lad sælgeren tilbyde betaling med MobilePay.

Med PAYS slipper dine kunder for manuel indtastning, der ellers kan være grund til ikke at få betalt regningen eller tilmeldt betalingsaftalen. Samtidig slipper du for fejlindtastninger fra brugerne.