Det er vores forretning at vækste din forretning

Dårlig data koster dig kassen

Når datakvalitet, opbevaring og sikkerhed ikke prioriteres, kan det føre til ringere beslutningsgrundlag, brud på datasikkerhed, datalæk og ubevidst overtrædelse af GDPR, markedsføringsloven og datatilsynets retningslinjer.

Kort sagt – vedligeholdelse af datakvalitet vil spare din virksomhed store summer årligt. Og også fremadrettet sørge for, at virksomhedens markedsføring langt mere præcist rammer de kunder, som køber.

Datakvalitet og datasikkerhed handler ikke bare om at slette data. Det handler om at opdatere, organisere og rense data, så det er tilgængeligt og brugbart. Ofte er 30-50 % af den data, der findes i CRM systemer nemlig ukorrekt. Dette påvirker jeres evne til at nå de rigtige kunder, og ledelsens og bestyrelsens evne til at stille krav, skabe strukturerede rammer, forstå, vurdere, udvikle, beslutte, overvåge og evaluere virksomhedens strategi.

Med foredraget: ”Lær at optimere din datakvalitet” vil PAYS vise dig, hvordan du måler datakvalitet, og hvordan man som virksomhed opsætter nogle simple rammer for styring og management af data.

Blandt organisationer, vi pt. hjælper med bedre datakvalitet, er Røde Kors, Danmarks Lærerforening, Børns Vilkår, Bech Distribution A/S, Haderslev Kommune og mange flere.

Varighed: 1-2 timer og tilpasses publikums behov og ønsker.

Med PAYS som foredragsholder til jeres næste møde, vil I lære de mest basale ting ift. at bruge og forstå data optimalt.

Data i praksis

Med mere end 20 års erfaring i håndtering af data præsenterer vi jer for følgende hovedområder: – Hvad er god datahygiejne og god datakvalitet – Konkrete tips og tricks til, hvordan I kan arbejde med datakvalitet i praksis for at øge jeres sikkerhed, omsætningen og effektivitet. – Eksisterende lovgivninger og rammer relateret til data, GDPR og Compliance

Giv os et kald på +45 78 73 46 00, hvis du ønsker os ud til dit næste netværksmøde.